Inspiration og Artikler

Vores favoritter

ved Helle Schreiber Jul 02, 2024

Bag Pixiform: En Passion for Kreative Børneværelser

Pixiform er mere end bare et firma - det er en familie virksomhed drevet af passion. Helle og Ole, et dedikeret forældrepar, står bag Pixiform. Siden de fik deres egne børn for ni år siden, har de haft en stor interesse i, hvordan børneværelser bør indrettes. Deres mål har altid været at skabe rum, hvor legen er i centrum, og hvor møblerne aktivt understøtter børns leg og kreativitet.

Pixiform er en drøm, der bliver realiseret dag for dag. Helle og Ole elsker at gå på arbejde og udvikle nye, sjove produkter, der kan bringe glæde til danske børneværelser. Deres engagement og kærlighed til arbejdet er tydelig i hver eneste detalje, de skaber. 

Vi spurgte dem, om de har nogle personlige favoritter blandt de mange produkter, de har udviklet gennem de seneste fire år. Selvom det var en svær opgave at vælge, har de alligevel lavet en top 3 over hver deres favoritprodukter:

Helles top 3:

 1. Garderobemøblet Bertram - Dette produkt er særligt, fordi det skaber overskuelighed for børnene og gør det nemt for dem at finde deres overtøj og tasker. 
  Læs mere om Bertram her
 2. Tallerkenrækkerne Dicte/Malthe - Vi elsker dette produkt, fordi bogopbevaring er et must på børneværelset. Vores tallerkenrækker er let tilgængelige og bøger giver både børnene og mig mere lyst til at læse.
  Læs mere om Dicte her.
 3. Legebordet Bjørn - Dette produkt er en favorit da vores børn elsker at lege med LEGO og Playmobil. Bordet giver mulighed for at gå til og fra legen, hvilket har resulteret i timevis af leg rundt om bordet.
  Bordet har også en særlig plads i mit hjerte, da det var det første produkt, vi udviklede, og det er opkaldt efter vores ældste barn.
  Læs mere om Bjørn her

Oles top 3:

 1. Opbevaringskassen Aksel - Dette produkt er særligt, fordi 'Aksel' er en genial løsning for familiens yngste. Med sit store opbevaringsrum i en højde, som alle kan nå, er det blevet min favorit!
  Læs mere om Aksel her
 2. Skænken Bob - Vi elsker dette produkt, fordi Bob-skænken er perfekt til børneværelset. Dens proportioner passer godt, og børn fra 2-årsalderen kan nå hylderne og hjælpe med at sætte ting på plads. Samtidig kan forældre bruge den til opbevaringskasser.
  Læs mere om Bob her
 3. Reolkassen Oscar - Dette produkt er en favorit på grund af, Oscar er en praktisk og sjov løsning, hvor udseende og funktionalitet går hånd i hånd. Dette unikke møbel tilbyder flere opbevaringsmuligheder: en "opbevaringskasse" til småting som byggeklodser og dukketøj, og hylder med plads til spil, bøger, småæsker og lamper.
  Læs mere om Oscar her

Helle og Ole's dedikation til Pixiform skinner igennem i hver eneste kreation, og deres mission om at gøre børneværelser til magiske steder fyldt med leg og kreativitet fortsætter med at inspirere mange.

 

Instagram