Vi elsker naturen

Vi elsker naturen. Og vi elsker træ. Alle vores møbler er lavet udelukkende af birkefinér, som er FSC-certificeret. Der anvendes ingen skruer eller lignende til at samle vores møbler (og man skal ikke bruge værktøj). Vores møbler samles med vores smarte og nemme kliksystem, og der anvendes ikke andre materialer end træ.

Vi producerer vores møbler på egen fabrik i Danmark, hvilket er en fordel for miljøet. Vi har intet lager. Når du bestiller et møbel hos Pixiform, så produceres og afsendes det typisk samme dag, som du har bestilt det. Så selvom vi ikke har møbler på lager, så går der ikke længere tid, inden du modtager din ordre. Vi går blot op i at producere i overensstemmelse med naturens principper.

Dansk design og produktion

Vi står hver dag på vores værksted i Tørring, lidt uden for Vejle, og producerer, designer, tester og pakker. Det hele sker på vores lille værksted med topmoderne udstyr, der giver os en masse muligheder for at udfolde og udforme et hvilket som helst design. Vi køber stort ind, når vi handler træ og fylder altid en lastbil. Vi får leveret træet direkte fra savværket for på den måde at reducere CO2-aftrykket for vores produkter. Der er derfor kun os som ”mellemled” fra skov og savværk til dig som forbruger.

FSC-certificeret træ

Vi anvender udelukkende træ fra miljøbevidste og FSC-certificerede savværker i Europa, hvor materialet lever op til de højeste standarder i EU indenfor plademateriale.

FSC er verdens mest ambitiøse globale certificering til ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for træ og papir fra veldrevne skove og andre ansvarlige kilder. FSC arbejder både for natur og menneskers vilkår i verdens skovområder.

Læs mere om FSC her.

Fra skoven til dit hjem

1. Træet fældes i skoven, og "skrælles" til krydsfiner. Råvarerne bliver nøje udvalgt af vores dygtige danske importører, som sikrer kvalitet og certificeringer.

2. Vi modtager træpladerne direkte fra savværket, og fræser alle møbler på vores egen lille fabrik. Dette sker med CNC-styrede fræsere.

3. Når komponenterne er produceret, bliver alle dele tjekket og pakket manuelt. På den måde kan vi opdage fejl og sikre kvaliteten af vores møbler.

4. Når dit møbel er færdig og pakket, sendes det i en flad kasse til dig, på den mest CO2 venlige måde. Nu skal du bare klikke dit møbel sammen på få minutter.