Dreng tager bamser ud af et børnebord

Bag Pixiform står en familie, et forældrepar – Helle & Ole – som siden de selv fik børn for 9 år siden, har gået meget op i, hvordan indretningen af børnenes værelser skulle se ud, med det formål at skabe rum, hvor legen er i fokus, og hvor møblerne understøtter legen.

Pixiform er en drøm der bliver udlevet, og derfor elsker de hver dag at gå på arbejde og udvikle nye og sjove produkter, som kan komme ud på de danske børneværelser.

Vi har adspurgt dem, om de ud af de mange produkter, som der igennem de seneste 4 år er blevet udviklet, har nogle personlige favoritter. Selvom det har været svært for dem at vælge, har de alligevel lavet en top3.

Her kan I se deres valg:

Helles 'Top 3'

Garderobemøblet Bertram

Det er for mig, som mor til 3 (nu i alderen 9, 7 og snart 3 år) et produkt, som jeg er utrolig glad for i vores entre. Det skaber overskuelighed for børnene over deres overtøj, tasker m.m. i hverdagen og det har gjort det let for dem at finde deres egne ting og blive mere selvhjulpne. Win-win for både børn og voksne.

Se mere her

Tallerkenrækkerne Dicte / Malthe:

Et must have for mig på et børneværelse er helt klart bogopbevaring, og jeg synes at man med vores ’Dicte’ & ’Malthe’ vægreoler, får en løsning, som ikke nok med at de ofte udnytter uudnyttet plads på væggen, også dekorerer værelset med bøgernes mange smukke farver og min erfaring er, at det giver både børnene og jeg mere lyst til at læse, hvis bøgerne er let tilgængelige.

Se mere her

Legebordet Bjørn

Vores børn har altid elsket at lege med LEGO og Playmobil. Der bygges, sættes op, omrokeres og legen udvikler sig. Ofte er det ikke en leg der bliver færdig, og man har brug for at kunne gå til og fra – og til det synes jeg vores legeborde er fantastiske. Jeg har oplevet, hvordan de i timevis, har bevæget sig rundt om bordet om en god leg – og hvilken forælder nyder ikke det syn!


Derudover har bordet også en særlig plads i mit hjerte: Det er det første produkt, vi udviklede. Og så er det opkaldt efter vores ældste barn. 

Se mere her

Oles 'Top 3'

Opbevaringskassen Aksel

Når vi går og udvikler nye produkter, er der altid vildt mange faktorer, meninger og ’kloge’ hoveder ind over i processen. Det er ikke altid, jeg helt kan se et møbel eller en idé for mig, men igennem tiden har vi fundet ud af, at nogle gange skal vi også bare springe ud i det og få produceret en prototype. Det var præcist sådan et tilfælde med ’Aksel’, som jeg synes er blevet en genial løsning for familiens yngste. Med sit store opbevaringsrum i en højde som faktisk talt allekan nå. Det er min favorit!

Se mere her

Skænken Bob

Jeg synes vores Bob-skænk fungerer rigtigt godt. Proportionerne er gode, og sammenhænget mellem højden og bredden passer designmæssigt bare rigtig godt til et børneværelse. Børn fra cirka 2-årsalderen kan nå ind på hylderne, og hjælpe med at sætte på plads. Samtidig er Bob perfekt til at mor og far også kan placere nogle opbevaringskasser på hylderne.

Se mere her

Reolkassen Oscar

Endnu en praktisk løsning på min liste. Det er måske et kendetegn, når ’far’ i huset skal give sine inputs til indretningen. Her synes jeg samtidig at udseende og praktik går op i en højere enhed. Oscar er for mig et sjovt og lidt anderledes møbel, som byder sig til med flere forskellige typer af opbevaring. I bunden med sin ”opbevaringskasse”, med plads til smådele så som byggeklodser, legemad, dukketøj osv. og på hylderne er der oplagt plads til alt fra spil, bøger, småæsker, lamper osv.

Se mere