Læring og leg

Flere af vores produkter har en pædagogisk vinkel, hvor møblet både har et æstetisk udtryk og en praktisk funktion og samtidig er relations- og kompetenceudviklende.

Det æstetiske udtryk handler om træ. Men det handler også om, at det ubehandlede, organiske materiale skaber en kærkommen forbindelse til den natur, som vi som mennesker til syvende og sidst er en del af.

Det ligger der en helt grundlæggende pædagogisk pointe i.

Praktisk, pædagogisk og udviklende

Vores reoler, opbevaringskasser m.v. holder styr på legetøjet, men kan også være en del af legen. Pludselig bliver det sjovt at være med til at holde orden på værelset.

Læringstårnet Morten giver barnet mulighed for at være med; i køkkenet til madlavningen og når der skal laves kreative sysler m.v. Det skaber gode relationer og er samtidig kompetenceudviklende.

Dukkehuset Villa Haylie kan kombineres som reol/opbevaring på en side og leg på den anden.

Møbler fra Pixiform samles i øvrigt helt uden skruer eller værktøj, men udelukkende ved hjælp af vores unikke kliksystem, som gør vores møbler så lette at samle, at børn snildt kan være med til at gøre møblerne klar til brug. Alle vores møbler kan samles på under 10 minutter.

Se også vores udvalg til leg og krea og f.eks. Aktivitetstativet Carl.

Også til daginstitutioner

Vi sælger både til offentligt og private institutioner, så hvis du f.eks. er en privat dagpleje, kan du også bestille her hos os.

Er du offentlig institution, kan I sagtens bestille via EAN-faktura her hos os. Send os en mail på EAN@pixiform.dk med disse oplysninger (EAN NR, kontaktoplysninger samt hvilke produkter I ønsker at bestille samt antal), så opretter vi en manuel ordre for jer, og sender efterfølgende en faktura via EAN.