Træ som æstetik

Vores møbler fremstilles udelukkende af birkefinér. Det rå træ passer ind i enhver indretning. Med lyse vægge som baggrund falder møbler godt ind i indretningen – og ser godt ud som kontrast til en farvet væg.

Det æstetiske udtryk handler om træ. Men det handler også om, at det ubehandlede, organiske materiale skaber en kærkommen forbindelse til den natur, som vi som mennesker til syvende og sidst er en del af.


Design er også hvordan 'den virker'

"Design er mere end design", sagde salig Steve Jobs (grundlægger af computergiganten Apple). "Design er også, hvordan det virker."

Det er vi helt enige i.

Flere af vores produkter har en pædagogisk vinkel, hvor møblet både har et æstetisk udtryk og en praktisk funktion og samtidig er relations- og kompetenceudviklende.

Vores reoler, opbevaringskasser m.v. holder styr på legetøjet, men kan også være en del af legen. Pludselig bliver det sjovt at være med til at holde orden på værelset.

Læringstårnet Morten giver barnet mulighed for at være med; i køkkenet til madlavningen og når der skal laves kreative sysler m.v. Det skaber gode relationer og er samtidig kompetenceudviklende.

Dukkehuset Villa Haylie kan kombineres som reol/opbevaring på en side og leg på den anden.

Se også vores udvalg til leg og krea og f.eks. Aktivitetstativet Carl.

Pixiform Kliksystem

Møbler fra Pixiform samles i øvrigt helt uden skruer eller værktøj, men udelukkende ved hjælp af vores unikke kliksystem, som gør vores møbler så lette at samle, at børn snildt kan være med til at gøre møblerne klar til brug. Alle vores møbler kan samles på under 10 minutter. Se mere her.