Samarbejde på Instagram/Blog med PixiForm

Hos PixiForm bliver vi også inspireret af forskellige instagram profiler, og ofte samarbejder vi også med forskellige influencere på instagram, som modtager et af vores produkter, for så efterfølgende at ”promovere” (skrive og vise billeder af det) i feeds på instagram. Det kan også være der aftales en konkurrence/giveaways.

Du kan kontakte os på kontakt@pixiform.dk, hvis du kunne være interesseret i at indgå i et samarbejde med os.

Det er vigtigt, at din mail indeholder følgende:

  • Adressen på din blog / eller dit brugernavn på Instagram
  • Hvor mange besøg din blog har? Hvor mange følgere din Instagram profil har?
  • Et par ord om dig
  • Gerne links til din blog/profil
  • Skriv gerne lidt om, hvad du forventer af samarbejdet

Vi glæder os til at modtage din mail og se din blog/profil.

PixiForm ambassadører

Hos PixiForm er vi stolte af alle de ildsjæle, som elsker vores produkter.

Anne-Louise B. Thelle

Det kan være svært at finde den optimale indretning af et børneværelse. For hvordan finder man møbler som er både praktiske, anvendelige og gerne også bare lidt pæne? Jeg bruger lang tid på at finde de helt rigtige møbler til både opbevaring og leg - og rykker også gerne rundt på tingene flere gange for at finde de bedste placeringer i rummet. Det ender som regel med et godt resultat, hvor der er masser af plads til både leg og kreativ udfoldelse. Jeg elsker sarte farver der i mine øjne giver ro, og derfor leder jeg altid efter gode opbevaringsløsninger til alt det farverige legetøj (som de selvfølgelig har), så det kan være gemt væk, når det ikke er i brug, og dermed give rummet et mere roligt og hyggeligt udtryk.

Møblerne fra Pixiform er et virkelig godt valg, hvis man som jeg ønsker pæne opbevaringsløsninger som ikke springer i øjnene, da de er i træ, nemme at samle, og der er bare tænkt så meget på børnene i deres møbler.

INSTAGRAM: @annelouise_mortil5

Trine Munkholm Teglskov

Jeg er mor til 3 på hhv. 6, 8 og 1,5 år. Jeg elsker at indrette børneværelser og hvis tid ikke var en knaphed, så nørdede jeg det endnu mere. 

Jeg er ikke bange for at have farver på værelserne, men jeg foretrækker ofte at møblerne på værelserne er neutrale / ensfarvede og væggene ligeså.

På den måde, så kan jeg selv mixe og matche og style nips og andre genstande. Jeg fremhæver det “pæne” legetøj, f.eks. det, der er arvet eller i træ eller med flotte farver ved at give det en særlig plads. 

Derudover tænker jeg altid i opbevaringsløsninger. Når man har 3 børn, så har man været igennem mange perioder/ faser med børnelegetøj. Feks har min søn en masse Paw Patrol, som dels fylder og ikke er særlig kønt at se på. Det bliver gemt væk, men stadig, så han nemt kan hive det frem. 

Min datter har en del Barbie, som også er meget farvestrålende og med en hulens masse smådele.

Det skal også være let tilgængeligt, så hun kan lege med det, men det skal ligge samlet, så det ikke bliver væk. 

Jeg finder inspiration på pinterest og Instagram, men jeg vil gerne have unikke og personlige værelser, som ikke ligner alle andres. Jeg tager altid børnene ( de store) med på råd ift indretning. Især når det kommer til det, der skal på væggene og det, der skal stå fremme. Vi er ikke altid enige, men det er deres værelser, så det går nok, hvis de gerne vil have døren klistret til med perleplader af Pokemon eller lignende. 

Vi er rigtige glade for vores møbler fra Pixiform. Vi har både bogkasser (det er vigtigt for os at bøger står fremme), opbevaringsmøbler, reoler, kortholder og skrivebord. 

Møblerne er nemme at samle og neutrale/ stilrene. 

Møblerne fra Pixiform er et virkelig godt valg, hvis man som jeg ønsker pæne opbevaringsløsninger som ikke springer i øjnene, da de er i træ, nemme at samle, og der er bare tænkt så meget på børnene i deres møbler.

INSTAGRAM: @Fruteglskov 

Anne Cathrine Omann

Dem der kender mig ved, at jeg elsker at flytte rundt i vores hjem. Børneværelserne får derfor også en overhaling i ny og næ. 😆
Har dog altid et par grundprincipper jeg arbejder ud fra uanset, hvor ofte der flyttes rundt. Første prioritet er altid gode opbevaringsløsninger, der helst ikke må optage for meget plads på gulvet, da det hurtigt kan komme til at se rodet ud. Derudover skal alle ting have en plads, så det er nemmere at rydde op – og så elsker jeg væghængte møbler, da de frigiver gulvplads til leg og visuelt ser ud til at fylde mindre. 🧡

INSTAGRAM: @annecathrineo

Trine Breinbjerg

For mig er er børneværelse barnets sted. Når jeg indretter eller laver om på min søns værelse, så sker det altid i samråd med ham, for når han er med til at bestemme, så er det netop med til at gøre det til hans sted. 

Det vigtigste for os var at skabe rum for leg, hygge, fordybelse og ro.

Vi har valgt et tapet med jungle tema og sørget for lettilgængeligt legetøj for at opfordre til leg. 

Vi har lavet en hule, lavet et lille bibliotek og valgt sjove puder og lyskæder, så der er rum for hygge og fordybelse. 

Vi har valgt en stor køjeseng, en sød sengelampe og en stor skibsuro som hænger i hjørnet, som giver tryghed og ro ved sengetid. 

Vi har sat stemningen på børneværelset med douche farver og med finurligt interiør, som er med til at give rummet personlighed. 

 Et børneværelse kan sagtens være smukt, men når det kommer til
stykket, så er det også der, hvor ens barn får lov til at udfolde sig i
alverdens farver af legetøj. 

Derfor stod opbevaring til legetøj højt på prioriteringslisten. 

Vi ønskede dog ikke hvilken som helst slags opbevaring. Vi ønskede, det skulle var slidstærkt og med et smukt design, så kvalitetsmøbler
blev højt prioriteret.  

 Overvejelserne var mange i forbindelse med indretningen, men i
princippet kræver det ikke meget at indrette et børneværelse. 

Hvis man starter med at forventningsafstemme, så er man allerede godt på vej til at skabe de bedste rammer for ens barn.

INSTAGRAM: @minisfære

Sille Sørensen

Jeg har en søn på knap 4 år, som elsker Lego, superhelte og bøger. Jeg vil gerne at hans værelse både fremstår roligt, så man kan slappe af og sove trygt, men også indbydende og spændende, så han får lyst til at lege på værelset. Her har jeg erfaret, at det faktisk er muligt for æstetik og praktik at følges ad. Hos os betyder det, at vi kombinerer lækre materialer og farver, samtidig med at legetøjet skal være nemt at finde frem og rydde op igen, bogkasserne er i børnehøjde, så han selv kan nå dem og garderoben i vores bryggers har ligeledes kroge til overtøjet i hans egen højde, for at styrke hans selvhjulpenhed. 😊

INSTAGRAM: @sillesorensens